فروشگاه

  • 0 out of 5

    عسل وحشی اوراما ن

    اورامانات یکی از بکرترین مناطق کوهستانی در غرب کشور است که شامل مناطق مرتفع و محل مناسبی برای زنبورهای وحشی می باشد .

    وجود گیاهان وحشی و دارویی در این مناطق یکی ازناب ترین انواع عسل را به ارمغان می آورد . مصرف عسل وحشی جهت درمان بسیاری از بیماریها و ناتوانی ها پیشنهاد می شود .

    55,000 تومان169,000 تومان
  • 0 out of 5

    ژله ی رویال

    ژله رویال ماده ای غلیظ لیمویی یا کرم رنگ است که از غده ی هیپوفارن ژل زنبورهای کارگر جوان ترشح می شود و تنها غذای ملکه ی زنبور عسل است و هنگامیکه با عسل مخلوط می گردد پس از مدتی آن را رقیق می کند و دارای طعم ترش و گس می باشد.

    برای پی بردن به اثرات معجزه آسای ژله رویال باید بدانید که برای بوجود آمدن ملکه فرایند خاصی صورت می گیرد. بدین ترتیب که : یک تخم بارور شده ی زنبور عسل اگر به مدت سه روز با ژله تغذیه شود تبدیل به زنبور کارگر می گردد . ولی اگر همان تخم به مدت یک هفته با ژله رویال تغذیه گردد به ملکه ی زنبور عسل تبدیل می گردد که از نظر اندازه چهل و سه در صد بزرگتر و از نظر وزن شصت درصد از زنبور کارگر سنگین تر خواهد بود . همچنین طول عمر آن از هفت هفته که طول عمر یک زنبور کارگر است به هفت سال که مدت زیستن ملکه می باشد تغییر می یابد !

    ملکه دارای قدرت تخم گذاری تا دو هزار تخم در روز است ! یعنی دو برابرو  نیم وزن بدن خودش!

    در حالیکه زنبور کارگر عقیم است و باید توجه داشت تمام این توانایی ها و ویژگی های متفاوت فقط به خاطر مصرف ژله ی رویال می باشد .

    طریقه ی مصرف ژله رویال

    این ماده ی مغذی را می توان روزانه حداقل به اندازه ی یک گرم و حداکثر تا پنج گرم مخلوط با عسل مصرف نمود .

    اما بهترین روش برای جذب سریع و بهتر آن است که در زیر زبان قرار گیرد تا بوسیله ی عروق زیر زبان به سرعت جذب شود .

    طرز تهیه ی ماسک صورت با ژله رویال و عسل جهت شادابی پوست

     

    تهیه ی ماسک برای پوست خشک :

    دوقاشق غذاخوری عسل را همراه با دو قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین و یک گرم ژله رویال و پنج قطره گلاب مخلوط نموده و به مدت دو دقیقه بصورت دورانی ماساژ دهید و پس از پانزده دقیقه با آب ولرم بشویید .

    تهیه ی ماسک برای پوست چرب:

    یک قاشق غذا خوری عسل را با یک سفیده ی تخم مرغ و یک گرم ژله رویال و یک قاشق مربا خوری گلیسیرین و مقداری آرد گندم مخلوز نموده و روی پوست صورت بگذارید و پس از ده دقیقه با آب ولرم بشویید.

    ژله رویال یک منبع غذایی عالی

    این ماده یک ترکیب بسیار کامل از موادی می باشد که از پروتیین فراوان و هشت نوع اسید آمینه ضروری برای بدن و همچنین اسیدهای چرب مهم ، استرول ها ، ترکیبات فسفر بخصوص استیل کولین که برای انتقال پیام در سلول های عصبی مورد نیاز است و کمبود آن موجب آلزایمر می شود، تشکیل شده است .

    ژله رویال دارای گاماگلوبین است که موجب فعال سازی  سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها می گردد. ژله رویال شامل ویتامین های آ ، ای ، سی ، دی بیوتین ، اسید فولیک ، اینوزیتول ، اسید پانتوتنیک می باشد که در آرامش اعصاب موثر است .

    این ماده همچنین دارای مواد معدنی شامل: کلسیم ، مس ، آهن ، فسفر ، پتاسیم ، سیلیکون ، سولفور ، و از نظر اسید نوکلنیک بسیار غنی است .

    همچنین ترکیبات بسیار کامل آن باعث تحریک غدد و نرمال نمودن سیستم تولید مثل در زنان و مردان شده و تمایلات جنسی را افزایش می دهد.

    ژله رویال همچنین بر روی لوزالمعده تاثیر مثبتی دارد و فعالیت سلول های بتا را زیاد نموده و در نتیجه انسولین بیشتری در بدن ایجاد می شود که باعث کاهش قند خون می گردد.

    ژله رویال ماده ای آنتی اکسیدان است که مقاومت بدن را در برابر اثرات جانبی شیمی درمانی و اشعه درمانی بالا می برد و موجب باز سازی سلول ها و افزایش قدرت ایمنی بدن بعد از درمان سرطان شده و همچنین خاصیت ضد توموری دارد .

    ژله رویال وتاثیر آن در تمرینات بدن سازی

    به علت خاصیت سلول سازی ژله رویال و ترمیم بافت های عضلانی و نیز تاثیر بر روی هورمون رشد این ماده می تواند همراه با مکمل های بدنسازی مورد استفاده ی ورزشکاران بالاخص فیتنس کاران قرار بگیرد و تاثیر به سزایی دررشد عضلات و تامین انرژی از دست رفته پس از انجام تمزینات داشته باشد. .  

    ژله رویال راز جوانی و زیبایی

    ژله رویال از گذشته تا کنون برای حفظ جوانی و شادابی پوست توصیه شده است  و مصرف روزانه آن به صورت خوراکی و هم به صورت ما سک موجب طراوت و شادابی پوست می گردد.

    با توجه به اینکه ژله رویال باعث افزایش انرژی و تقویت سیستم دفاعی بدن ، کاهش استرس ، و جلوگیری از بی خوابی می شود ، می تواند از پیری زودرس جلوگیری نماید و همچنین کثرت ژلاتین موجود درآن بیش از ماده ی کلاژن در بدن است.

    و همین خاصیت می تواند از پیری و افتادگی  پوست و چین وچروک جلوگیری نماید .

    موارد استفاده از ژله ی رویال

    خستگی مفرط ، ناتوانی جنسی ، یایسگی ، نازایی، لک و چروک پوست ، دیابت ، تعادل هورمونی ، مبارزه با عفونت های ویروسی و باکتریایی ، فعال نمودن عدد درون ریز ، رفع انسداد عروق ، کاهش کلسترول ، رفع آسم ، کاهش فشار خون ، رشد اندام ها در ورزش بدنساری ،عفونت مثانه ، کم خونی ، کم حافظگی، سوءتغذیه ، تقویت و نیرو زایی ، بهبود زخم های داخلی و خارج از بدن ، انواع آرتریت ، ضعف جنسی ، رفع مشکلات کبدی ، کنترل وزن ، رفع ضعف و پوکی استخوانها .

    100,000 تومان250,000 تومان
  • 0 out of 5

    آنتی بیوتیک طبیعی، تقویت سیستم ایمنی بدن

    بره موم

    آنتی بیوتیک بسیار قوی طبیعی ساخته شده توسط زنبور عسل از رزین گیاه، شهد گل، موم و گرده، در یک نسبت رزین 50٪ بوته، 30٪ موم، 10 درصد شهد و گرده 10٪.

    زنبور عسل با استفاده از بره موم به عنوان یک ضد عفونی کننده و کرک پرکننده برای دیوارهای کهیر و آن را در ورود به کندو برای ضد عفونی کردن پاهای خود را در حالی که ورود و یا خروج.

    رومیان باستان و یونانیان بره موم به زخم برای شفا و برای درمان عفونت و تب استفاده می شود.

    در طول جنگ جهانی دوم، روس ها آن را مورد استفاده برای جلوگیری از تبدیل شدن به زخم های عفونی است.

    بره موم ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچ و ضد التهاب است. این خواص آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان است، هیچ عوارض جانبی و دلیل آن می تواند باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک های شیمیایی را بکشند، می تواند چنین آنتی بیوتیک جایگزین.

    این یک منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آلی، و riboflavonoids که فعال شدن ویتامین C و جلوگیری از اکسیداسیون LDL است. سطح riboflavonoids در بره موم 500 بار است که از پرتقال است. این شامل تمام ویتامین شناخته شده به جز ویتامین K و مواد معدنی 14 به جز گوگرد است.

    استفاده از برنامه های کاربردی و بره موم

    برای درمان بیماری مانند آلرژی، لخته شدن خون، سوختگی، کبودی، بریدگی ها، سرطان، خستگی، مشکلات respirational، آکنه، اختلالات پوستی، سرفه، عفونت، سرد، آنفولانزا، فشار خون بالا، زونا، زخم ها و مشکلات کبدی شوند.

    35,000 تومان70,000 تومان
  • عسل کُنار

    0 out of 5

    تقویت پوست ، تسکین التهاب پوست

    70,000 تومان
  • عسل آویشن

    0 out of 5

    عسل بعنوان منبع آنتی اکسیدان

     

    دانشمندان بر این عقیده هستند که استفاده از غداهای سرشار  از آنتی اکسیدان می تواند بدن را در برابر از بین رفتن سلول ها و گسترش بیماری های مزمن و سرطان مقاوم نماید .

    تحقیقات نشان می دهد عسل دارای ترکیبات زیاد با توانایی بالقوه آنتی اکسیدانی می باشد.

    تنوع و مقدار این ترکیبات آنتی اکسیدان تا حد زیادی به نوع گل و منطقه ای که عسل از آن تهیه شده است .

    بطور کلی می  توان گفت عسل های تیره از نظر انتی اکسیدان نسبت به عسل های رنگ روشن غنی تر می باشد.

    عسل و باکتری های مفید برای بدن

     

    یک گروه از باکتریها جهت سلامتی روده  بسیار مفیدند . از اینرو آنها را باکتری های مفید می نامند . افزایش جمعیت باکتری های خوب و جلوگیری از رشد باکتری های زیان آور جهت سلامتی دستگاه گوارش بسیار مفید است .

    عسل می تواند بوسیله ی تحریک رشد و فعالیت باکتری های مفید روده در حالیکه جلوی رشد باکتری ها غیر مفید را می گیرد .باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

    تحقیقات انجام شده در دانشگاه میشیگان نشان می دهد اضافه کردن عسل به مواد لبنی تخمیر شده مثل ماست می تواند رشد ، فعالیت و توانایی زیست باکتری های مفید را بهبود ببخشد.

    عسل و جذب کلسیم

     

    اکثر افراد در سنین بالا به پوکی استخوان مبتلا می شوند.یکی از استراتژی های کلیدی کاهش پوکی استخوان استفاده از کلسیم است . نکته ی بسیار مهم دیگر، جذب کلسیم مصرفی در  بدن است .

    تحقیقات نشان می دهد عسل باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شود.

    عسل و دیابتی ها

    در گذشته به افراد دیابتی توصیه می شد از قندهای ساده مثل عسل نیز پرهیز نمایند . اینگونه تصور می شد که قندهای ساده باعث بالا رفتن سریع و ناگهانی گلوکز خون و نیاز سریع  به انسولین می شود .

    برخی نیز گمان می کردند که قندهای ساده باعث دیابت می شود که البته با تحقیقات علمی ثابت نگردیده .

    در واقع بعضی از کربوهیدرات های مرکب ،قند خون را بیشتر از قندهای ساده افزایش می دهند. در حالیکه عسل کمتر از مواد نشاسته ای مانند نان ، قند خون را تغییر می دهد. در اکثر موارد مشخص شده مقدار کلّی ِکربو هیدرات مصرف شده مهم تر از نوع کربوهیدرات مصرفی می باشد. متخصصین معتقدند دیابتی ها می توانند مقادیر محدود و متعادلی از قندهای ساده مثل عسل را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

    70,000 تومان
  • عسل ارتفاعات ماکو ( خواص عمومی )

    0 out of 5

    این عسل از زمره ی عسلهای ناب و خاص می باشد که یکی از بهترین عسل ها در استان آدربایجان غربی به شمار می رود .

    درمان بسیاری از بیماری ها  را می توان با مصرف آن شاهد بود.

    65,000 تومان190,000 تومان
  • عسل اسطوخودوس

    0 out of 5

    مفید برای اعصاب

    70,000 تومان
  • عسل اشترانکوه

    0 out of 5

    عسل بعنوان منبع آنتی اکسیدان

     

    دانشمندان بر این عقیده هستند که استفاده از غداهای سرشار  از آنتی اکسیدان می تواند بدن را در برابر از بین رفتن سلول ها و گسترش بیماری های مزمن و سرطان مقاوم نماید .

    تحقیقات نشان می دهد عسل دارای ترکیبات زیاد با توانایی بالقوه آنتی اکسیدانی می باشد.

    تنوع و مقدار این ترکیبات آنتی اکسیدان تا حد زیادی به نوع گل و منطقه ای که عسل از آن تهیه شده است .

    بطور کلی می  توان گفت عسل های تیره از نظر انتی اکسیدان نسبت به عسل های رنگ روشن غنی تر می باشد.

    عسل و باکتری های مفید برای بدن

     

    یک گروه از باکتریها جهت سلامتی روده  بسیار مفیدند . از اینرو آنها را باکتری های مفید می نامند . افزایش جمعیت باکتری های خوب و جلوگیری از رشد باکتری های زیان آور جهت سلامتی دستگاه گوارش بسیار مفید است .

    عسل می تواند بوسیله ی تحریک رشد و فعالیت باکتری های مفید روده در حالیکه جلوی رشد باکتری ها غیر مفید را می گیرد .باعث سلامت دستگاه گوارش می شود.

    تحقیقات انجام شده در دانشگاه میشیگان نشان می دهد اضافه کردن عسل به مواد لبنی تخمیر شده مثل ماست می تواند رشد ، فعالیت و توانایی زیست باکتری های مفید را بهبود ببخشد.

    عسل و جذب کلسیم

     

    اکثر افراد در سنین بالا به پوکی استخوان مبتلا می شوند.یکی از استراتژی های کلیدی کاهش پوکی استخوان استفاده از کلسیم است . نکته ی بسیار مهم دیگر، جذب کلسیم مصرفی در  بدن است .

    تحقیقات نشان می دهد عسل باعث افزایش جذب کلسیم در بدن می شود.

    عسل و دیابتی ها

    در گذشته به افراد دیابتی توصیه می شد از قندهای ساده مثل عسل نیز پرهیز نمایند . اینگونه تصور می شد که قندهای ساده باعث بالا رفتن سریع و ناگهانی گلوکز خون و نیاز سریع  به انسولین می شود .

    برخی نیز گمان می کردند که قندهای ساده باعث دیابت می شود که البته با تحقیقات علمی ثابت نگردیده .

    در واقع بعضی از کربوهیدرات های مرکب ،قند خون را بیشتر از قندهای ساده افزایش می دهند. در حالیکه عسل کمتر از مواد نشاسته ای مانند نان ، قند خون را تغییر می دهد. در اکثر موارد مشخص شده مقدار کلّی ِکربو هیدرات مصرف شده مهم تر از نوع کربوهیدرات مصرفی می باشد. متخصصین معتقدند دیابتی ها می توانند مقادیر محدود و متعادلی از قندهای ساده مثل عسل را در رژیم غذایی خود بگنجانند.

    32,500 تومان65,000 تومان
  • عسل با موم ( مقوی معده و مفید برای گوارش )

    0 out of 5

    مقوی معده و مفید برای گوارش

    بره موم برای درمان بیماری هایی همچون حساسیت ، خون مردگی سوختگی ، کوفتگی ، زخم های سرطان ، خستگی ، مشکلات تنفسی ، جوش ها ، اختلالات پوستی ، سرفه ، عفونت ، سرماخوردگی ، آنفولانزا ، فشارخون بالا، زونا ، جراحات و مشکلات کبدی  به کار گرفته می شود.

    55,000 تومان
  • عسل باریجه

    0 out of 5

     ضد قند خون ، خون ساز ، نیروزا

    عسل وحشی خشخاش و باریجه

    بهترین عسل وحشی ایران محصول ارتفعات استان خراسان شمالی می باشد .

    این منظقه از ایران با بیش از دویست نوع گیاه وحشی و دارویی با گل های غالب خشخاش و باریجه بهترین نوع عسل برای تقویت سیستم ایمنی و در نتیجه ، پیشگیری و درمان کلیه ی بیماری ها ،مخصوصاَ بیماری های عفونی می باشد.

     

     

     

    180,000 تومان
  • عسل پونه ی کوهی

    0 out of 5

    ضد سرفه ، سم زدا ، تسکین دهنده ی درد

    47,500 تومان95,000 تومان
  • عسل دالاهو

    0 out of 5

    تقویت سیستم دفاعی بدن

    55,000 تومان