محصولات دیگر

  • 0 out of 5

    آنتی بیوتیک طبیعی، تقویت سیستم ایمنی بدن

    بره موم

    آنتی بیوتیک بسیار قوی طبیعی ساخته شده توسط زنبور عسل از رزین گیاه، شهد گل، موم و گرده، در یک نسبت رزین 50٪ بوته، 30٪ موم، 10 درصد شهد و گرده 10٪.

    زنبور عسل با استفاده از بره موم به عنوان یک ضد عفونی کننده و کرک پرکننده برای دیوارهای کهیر و آن را در ورود به کندو برای ضد عفونی کردن پاهای خود را در حالی که ورود و یا خروج.

    رومیان باستان و یونانیان بره موم به زخم برای شفا و برای درمان عفونت و تب استفاده می شود.

    در طول جنگ جهانی دوم، روس ها آن را مورد استفاده برای جلوگیری از تبدیل شدن به زخم های عفونی است.

    بره موم ضد باکتری، ضد ویروسی، ضد قارچ و ضد التهاب است. این خواص آنتی بیوتیک و آنتی اکسیدان است، هیچ عوارض جانبی و دلیل آن می تواند باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک های شیمیایی را بکشند، می تواند چنین آنتی بیوتیک جایگزین.

    این یک منبع غنی از ویتامین ها، مواد معدنی، اسیدهای آلی، و riboflavonoids که فعال شدن ویتامین C و جلوگیری از اکسیداسیون LDL است. سطح riboflavonoids در بره موم 500 بار است که از پرتقال است. این شامل تمام ویتامین شناخته شده به جز ویتامین K و مواد معدنی 14 به جز گوگرد است.

    استفاده از برنامه های کاربردی و بره موم

    برای درمان بیماری مانند آلرژی، لخته شدن خون، سوختگی، کبودی، بریدگی ها، سرطان، خستگی، مشکلات respirational، آکنه، اختلالات پوستی، سرفه، عفونت، سرد، آنفولانزا، فشار خون بالا، زونا، زخم ها و مشکلات کبدی شوند.

    35,000 تومان70,000 تومان
  • 0 out of 5

    ژله ی رویال

    ژله رویال ماده ای غلیظ لیمویی یا کرم رنگ است که از غده ی هیپوفارن ژل زنبورهای کارگر جوان ترشح می شود و تنها غذای ملکه ی زنبور عسل است و هنگامیکه با عسل مخلوط می گردد پس از مدتی آن را رقیق می کند و دارای طعم ترش و گس می باشد.

    برای پی بردن به اثرات معجزه آسای ژله رویال باید بدانید که برای بوجود آمدن ملکه فرایند خاصی صورت می گیرد. بدین ترتیب که : یک تخم بارور شده ی زنبور عسل اگر به مدت سه روز با ژله تغذیه شود تبدیل به زنبور کارگر می گردد . ولی اگر همان تخم به مدت یک هفته با ژله رویال تغذیه گردد به ملکه ی زنبور عسل تبدیل می گردد که از نظر اندازه چهل و سه در صد بزرگتر و از نظر وزن شصت درصد از زنبور کارگر سنگین تر خواهد بود . همچنین طول عمر آن از هفت هفته که طول عمر یک زنبور کارگر است به هفت سال که مدت زیستن ملکه می باشد تغییر می یابد !

    ملکه دارای قدرت تخم گذاری تا دو هزار تخم در روز است ! یعنی دو برابرو  نیم وزن بدن خودش!

    در حالیکه زنبور کارگر عقیم است و باید توجه داشت تمام این توانایی ها و ویژگی های متفاوت فقط به خاطر مصرف ژله ی رویال می باشد .

    طریقه ی مصرف ژله رویال

    این ماده ی مغذی را می توان روزانه حداقل به اندازه ی یک گرم و حداکثر تا پنج گرم مخلوط با عسل مصرف نمود .

    اما بهترین روش برای جذب سریع و بهتر آن است که در زیر زبان قرار گیرد تا بوسیله ی عروق زیر زبان به سرعت جذب شود .

    طرز تهیه ی ماسک صورت با ژله رویال و عسل جهت شادابی پوست

     

    تهیه ی ماسک برای پوست خشک :

    دوقاشق غذاخوری عسل را همراه با دو قاشق غذاخوری روغن بادام شیرین و یک گرم ژله رویال و پنج قطره گلاب مخلوط نموده و به مدت دو دقیقه بصورت دورانی ماساژ دهید و پس از پانزده دقیقه با آب ولرم بشویید .

    تهیه ی ماسک برای پوست چرب:

    یک قاشق غذا خوری عسل را با یک سفیده ی تخم مرغ و یک گرم ژله رویال و یک قاشق مربا خوری گلیسیرین و مقداری آرد گندم مخلوز نموده و روی پوست صورت بگذارید و پس از ده دقیقه با آب ولرم بشویید.

    ژله رویال یک منبع غذایی عالی

    این ماده یک ترکیب بسیار کامل از موادی می باشد که از پروتیین فراوان و هشت نوع اسید آمینه ضروری برای بدن و همچنین اسیدهای چرب مهم ، استرول ها ، ترکیبات فسفر بخصوص استیل کولین که برای انتقال پیام در سلول های عصبی مورد نیاز است و کمبود آن موجب آلزایمر می شود، تشکیل شده است .

    ژله رویال دارای گاماگلوبین است که موجب فعال سازی  سیستم ایمنی بدن برای مقابله با عفونت ها می گردد. ژله رویال شامل ویتامین های آ ، ای ، سی ، دی بیوتین ، اسید فولیک ، اینوزیتول ، اسید پانتوتنیک می باشد که در آرامش اعصاب موثر است .

    این ماده همچنین دارای مواد معدنی شامل: کلسیم ، مس ، آهن ، فسفر ، پتاسیم ، سیلیکون ، سولفور ، و از نظر اسید نوکلنیک بسیار غنی است .

    همچنین ترکیبات بسیار کامل آن باعث تحریک غدد و نرمال نمودن سیستم تولید مثل در زنان و مردان شده و تمایلات جنسی را افزایش می دهد.

    ژله رویال همچنین بر روی لوزالمعده تاثیر مثبتی دارد و فعالیت سلول های بتا را زیاد نموده و در نتیجه انسولین بیشتری در بدن ایجاد می شود که باعث کاهش قند خون می گردد.

    ژله رویال ماده ای آنتی اکسیدان است که مقاومت بدن را در برابر اثرات جانبی شیمی درمانی و اشعه درمانی بالا می برد و موجب باز سازی سلول ها و افزایش قدرت ایمنی بدن بعد از درمان سرطان شده و همچنین خاصیت ضد توموری دارد .

    ژله رویال وتاثیر آن در تمرینات بدن سازی

    به علت خاصیت سلول سازی ژله رویال و ترمیم بافت های عضلانی و نیز تاثیر بر روی هورمون رشد این ماده می تواند همراه با مکمل های بدنسازی مورد استفاده ی ورزشکاران بالاخص فیتنس کاران قرار بگیرد و تاثیر به سزایی دررشد عضلات و تامین انرژی از دست رفته پس از انجام تمزینات داشته باشد. .  

    ژله رویال راز جوانی و زیبایی

    ژله رویال از گذشته تا کنون برای حفظ جوانی و شادابی پوست توصیه شده است  و مصرف روزانه آن به صورت خوراکی و هم به صورت ما سک موجب طراوت و شادابی پوست می گردد.

    با توجه به اینکه ژله رویال باعث افزایش انرژی و تقویت سیستم دفاعی بدن ، کاهش استرس ، و جلوگیری از بی خوابی می شود ، می تواند از پیری زودرس جلوگیری نماید و همچنین کثرت ژلاتین موجود درآن بیش از ماده ی کلاژن در بدن است.

    و همین خاصیت می تواند از پیری و افتادگی  پوست و چین وچروک جلوگیری نماید .

    موارد استفاده از ژله ی رویال

    خستگی مفرط ، ناتوانی جنسی ، یایسگی ، نازایی، لک و چروک پوست ، دیابت ، تعادل هورمونی ، مبارزه با عفونت های ویروسی و باکتریایی ، فعال نمودن عدد درون ریز ، رفع انسداد عروق ، کاهش کلسترول ، رفع آسم ، کاهش فشار خون ، رشد اندام ها در ورزش بدنساری ،عفونت مثانه ، کم خونی ، کم حافظگی، سوءتغذیه ، تقویت و نیرو زایی ، بهبود زخم های داخلی و خارج از بدن ، انواع آرتریت ، ضعف جنسی ، رفع مشکلات کبدی ، کنترل وزن ، رفع ضعف و پوکی استخوانها .

    100,000 تومان250,000 تومان
  • گرده ی گل های وحشی

    0 out of 5

    خون ساز، تقویت پوست و مو و پروستات

    گرده ی گل

    گرده ی گل عضو مذکرگل می باشد که در قسمت انتهایی پرچم قرار دارد و تنها عامل برای بارور کردن گیاه است که زنبور عسل آن را درون کیسه هایی که در پاهایش وجود دارد ذخیره کرده و جهت تغذیه ی خود و نوزادان به درون کندو می آورد.

    گرده ی گل بوسیله ی ابزاری به نام تله ی گرده گیر از پای زنبور جدا می گردد و در دستگاه خاصی جهت کاهش درصدی از رطوبت آن قرار می گیرد.

    گرده ی گل در طول تاریخ نزد چینیان ، رومی ها و مصریان باستان دارای اهمیت غذایی و دارویی بسیاری بوده و هم اکنون نیز در اکثر کشورها گرده ی گل را به صورت قرص و پودر جهت درمان بیماری ها استفاده می نمایند.

    گرده ی گل دارای اسیدهای امینه ، ویتامین ، هورمون و همچنین پتاسیم ، منیزیم ، کلسیم ، مس ، آهن ،فسفر ، سولفور ، کلراید ، منگنز و ویتامین های گروه آ ، ب ، سی ، دی و ای و هورمون های گنادوتروپین و نیز استروژن می باشد.

    خواص گرده ی گل

     

    تنطیم عمل روده ی بزرگ : فعالیت روده را سرعت می بخشد و آن را عادی و منظم می نماید . 

    درمان یبوست : مبتلایان به یبوست روزانه و ترجیحا در صبح به مقدار حداقل یک قاشق مربا خوری استفاده کنند.

    آرامبخش اعصاب :  از ترکیب مساوی عسل و گرده استفاده شود .

    رفع کم خونی : در درمان کم خونی ، افزایش هموگلوبین خون و همچنین کاهش فشار خون مفید می باشد .

    اشتها آور : باعث افزایش اشتها و تمایل به فعالیت کاری می شود .

    رفع حساسیت : بیماران آلرژیک با خوردن عسل با موم به خاطر وجود گرده ی گل در آن نوع عسل می توانند از حساسیت خود به گرده اجتناب کنند .

    درمان ورم پروستا ت : این ماده تاثیر بسزایی در جلوگیری از بزرگ شدن پروستات دارد و به آقایان بالای پنجاه سال توصیه می شود که روزانه یک قاشقق مربا خوری از آن را میل نمایند.

    بیماری های کبدی : ترکیب ژله رویال و گرده ی گل در درمان بیماری های کبدی مفید است .

    طریقه ی مصرف گرده ی گل

    می توان بطور روزانه گرده ی گل را و ترجیحا در وعده ی صبحانه به مقدار حداقل یک قاشق مربا خوری با عسل یا آبمیوه و یا ماست مخلوط کرده و یا حتی به تنها یی مصرف کنید .

     

    موارد استفاده از گرده ی گل

    انواع آلرژی ، کم خونی ، عفونت ، آسم ، سستی مویرگ ها ، رفع خستگی ، جلوگیری از تمایل به مصرف نیکوتین و کافیين ، بالا بردن قدرت سیستم دفاعی بدن ، ناباروری ، ضعف جنسی ، رفع اختلالات کبدی ، افزایش طول عمر ، مشکلات یايسگی ، رفع ورم پروستات ، بهبود زخم ها ، رفع پر اشتهایی ، رفع ضعف اعصاب ، ریزش مو ، ورم معده ، پوسیدگی دندان ، درمان ضعف حافظه ، پوکی استخوان ، کاهش استرس و تقویت عمومی بدن .

    30,000 تومان